Vencomatic Group en Brunekreef Techniek verzorgen beste service stalinrichting

Al meer dan dertig jaar is Vencomatic Group een begrip rondom innovatieve stalsystemen. Om wereldwijde service te blijven verlenen, zijn lokale dealers haar oren en ogen in de markt. Waaronder partner Brunekreef Techniek. Geruime jaren tillen Brunekreef en Vencomatic Group elkaar naar het hoogste niveau. In deze blog vertellen Stef van der Heijden (Area Sales Manager Vencomatic Group) en eigenaar Richard Brunekreef over deze nauwe samenwerking. 

 

Belangrijkste speler in Nederland 

In zijn jaren bij Vencomatic Group weet Stef als geen ander de essentie van werken met de juiste partner. Stef: “Wij willen altijd nummer één zijn in de pluimveemarkt. Om de belangrijkste speler in Nederland te blijven, werken wij alleen met partners die voor elkaar door het vuur gaan. En dat vinden wij terug bij Brunekreef Techniek. Zij verlenen 24/7 service aan onze klanten. Zo kunnen wij onze klanten altijd optimaal bedienen.”  

24/7 service 

En dat is niet onbelangrijk in de wereld van pluimvee. Stef: “Wij werken met levende dieren. Als iets in de stallen kapotgaat, moet dat zo snel mogelijk opgelost worden. Door middel van storingsdiensten kan Brunekreef Techniek gelijk van dienst zijn. Een stukje service die pluimveehouders zeer waarderen. Richard deelt: “Wij focussen ons op Midden-Nederland. Wij schakelen hierdoor snel, weten wat speelt en moet gebeuren bij onze afnemers. En dat met de belangrijkste reden: pluimveehouderijen weer verder helpen.” 

Oren en ogen in de markt 

Omdat Vencomatic Group wereldwijd opereert, is het belangrijk dat Brunekreef Techniek het contactonderhoud verzorgt naar klanten. Stef: “Brunekreef staat letterlijk dicht bij onze klanten. Zij zijn als het ware onze oren en ogen in deze markt. Zo weet Brunekreef wanneer een pluimveehouder zijn stal wil renoveren of laten bouwen. Hierdoor handelen wij weer adequaat, door het aanleveren van ontwerpen en berekeningen.” 

Directe lijnen 

In sommige gevallen schakelen de samenwerkingspartners direct met elkaar. Bijvoorbeeld wanneer pluimveehouderijen iets op korte termijn nodig hebben. En of dit contact overdag of in de avond plaatsvindt, daar zijn beiden zeer flexibel in. Richard deelt over deze flexibiliteit: “Zowel Vencomatic Group als Brunekreef zijn van de korte lijntjes en het snel schakelen. Het direct regelen hoort dan ook bij onze hoge servicegraad.” Stef bevestigt: “Beide partijen hebben geen 9-tot-5-mentaliteit. Dat werkt erg prettig.” 

Kennis van zaken 

Door Richards brede kennis van zaken, gaat hij onafhankelijk aan de slag met projecten. Hierdoor hoeft Vencomatic Group niet mee te kijken. Brunekreef Techniek biedt namelijk het complete pakket. Van elektra, ventilatiesystemen tot zonnepanelen en voersystemen. 

Stef deelt nog tot slot: “Deze flexibiliteit, ervaring en kennis die Brunekreef beheert, dát is de echte meerwaarde van onze samenwerking.” 


Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder