Ventilatiesystemen

Goede ventilatiesystemen zorgen voor de juiste balans in luchtkwaliteit, comfort en energieprestatie van woningen of bedrijfspanden. Woningen en kantoren moeten voorzien zijn van een goede ventilatie. Brunekreef techniek adviseert, installeert en onderhoudt mechanische ventilatiesystemen.

Het maakt niet uit of het nu gaat om centrale systemen of individuele systemen. De afzuigingen verversing van lucht gebeuren op een professionele en kwalitatief goede en gezonde manier. Wij leveren complete gamma ventilatieproducten zoals onder andere ventilatie units, dakventilatoren en buisventilatoren.

Waarom ventileren?

Doordat onze manier van bouwen steeds perfecter is geworden en de isolatie normen telkens hoger zijn vastgesteld, is het niet langer zo, dat onze huidige woningen cq bedrijfspanden voldoende worden geventileerd door kieren en spleetverliezen zoals dat vroeger het geval was. Daardoor is tegenwoordig een goed te controleren mechanisch ventilatiesysteem nodig om voldoende ‘vervuilde’ binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen. Een gezond binnenklimaat is een vereiste als het gaat om goede gezondheid en een lange levensduur van het gebouw.

Met een optimaal functionerend ventilatiesysteem is het mogelijk de vochthuishouding te controleren waardoor schimmelvorming geen kans krijgt het gebouw en de aanwezige goederen aan te tasten. Daarnaast heeft een mechanisch systeem als voordeel, dat er geventileerd wordt wanneer het echt nodig is en niet overdadig.

Ventilatiesystemen Elektro Brunekreef Techniek
(Bron: Itho)
 

Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder