Domotica

Met domotica (home automation) kun je van alles in en rondom je huis automatiseren. Denk hierbij aan het automatisch in- en uitschakelen van verwarming, verlichting of andere elektrische apparaten. Domotica is een begrip wat niet meer weg te denken is in onze woon- en werkomgeving. Slimme technologieën worden geïntegreerd in een woonhuis/bedrijfspand met als doel een betere kwaliteit van leven. Door meer comfort, veiligheid en duurzaamheid.

Energiebesparing én gebruiksgemak

Met één druk op de knop diverse installaties aan- of uitzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij binnenkomst uw alarmsysteem uitschakelen, waardoor andere bewegingssensoren aan het werk gaan zodra u voorbij komt lopen. Deze sensoren kunnen dan bijvoorbeeld de verlichting aanzetten, de temperatuur verhogen of verlagen en uw alarmsysteem heractiveren. Wel zo handig en zeker energiebesparend.

Via uw tablet regelt u alles

De complete aansturing van domotica kan bijvoorbeeld samen komen in een handige tablet. Met deze tablet kunt u ervoor kiezen om een film te kijken, muziek aan te zetten of om de gordijnen open en dicht te doen. En met diezelfde tablet kunt u zelfs de temperatuur aanpassen naar uw wens.

Juiste afstelling van verlichting

Met domotica kunt u de verlichting in uw werkomgeving tot in detail afstellen. Afhankelijk van de lichtinval van buiten, kunt u de verlichting laten variëren. Kortom: altijd dezelfde hoeveelheid licht in uw werkomgeving. Niet alleen handig, maar ook nog eens zeer energiezuinig.
 

Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder