Inspecties en keuringen

De veiligheid van uw elektrische installatie is belangrijk. Elektrische installaties (met uitzondering van woonhuizen) dienen regelmatig geïnspecteerd te worden op veilig functioneren. Er dient gecontroleerd te worden of de installatie voldoet aan de van toepassing zijnde normen. Verzekeringsmaatschappijen vragen steeds vaker om een gekeurde installatie alvorens u een verzekering kunt afsluiten of verlengen.

Veiligheid en verantwoordelijkheid

Als eigenaar van een pand of als werkgever bent u verantwoordelijk voor veilige werkplekken. De elektrotechnische installatie is daarbij zeer belangrijk. Denkt u maar eens aan het aantal keren dat u of een werknemer in aanraking komt met elektrotechnische apparatuur. Daarnaast is het van belang regelmatig een inspectie uit te laten voeren aan uw elektrotechnische installatie, zodat u ervan verzekerd bent dat de installatie aan de eisen voldoet en naar behoren functioneert.

Meting en beproeving

Brunekreef techniek verzorgt graag voor u de inspectie en keuring van uw elektrische installatie. Deze inspectie bestaat uit een visuele inspectie en het uitvoeren van diverse metingen en beproevingen aan de installatie. U ontvangt van ons een uitgewerkt inspectierapport met hierin de aan te bevelen herstel- en verbeterpunten. De resultaten van de metingen worden uitgewerkt in een meetstaat.

Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder