Elektrische installatie

Elektrische installatie

Ons elektrotechnisch installatiebedrijf houdt zich al 60 jaar bezig met het installeren van elektrische installaties. Elektrotechniek is onze tak van sport! Zowel voor de industriële tak, de agrarische tak als de particuliere tak helpt de installateur van Brunekreef techniek u met installatie, service en onderhoud.

Advies

Als E-specialist kunnen onze installateurs u voorzien van een advies op maat. Wij gaan met u aan tafel of doorlopen de situatie op de bouw om uw wensen in beeld te krijgen en te vertalen naar elektrotechnische oplossingen. Uw wensen staan hierbij uiteraard voorop.

Ontwerp

Aan de hand van uw wensenlijst en de regelgeving wordt door ons een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp wordt afgestemd op de constructie en de andere bouwkundige en technische systemen in uw woonhuis of bedrijfspand. Het tekenwerk van de installateur is de leidraad voor de aanleg van de installaties. Een goed begin is het halve werk!

Aanleg en onderhoud

Onze medewerkers zijn betrokken en leveren graag maatwerk. Van de uitbreiding van uw woning/kantoor met een extra elektragroep tot en met complexe elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw en industrie. Brunekreef techniek is uw installateur bij uitstek.

 

Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder