Over ons

Historie

De roots van Brunekreef techniek gaan terug tot ver in de vorige eeuw. Wat ooit in Achterveld is begonnen als De Vallei Mechanisatie, is later doorgezet in Barneveld als Rijnvallei Bedrijfstechniek. Na de fusie werd het Bedrijfstechniek AR, waar Richard Brunekreef als algemeen manager aan het roer stond.

De historie van Brunekreef Elektrotechniek ligt aan de Essenerweg in Kootwijkerbroek. Hier begon in het jaar 1955 Evert Brunekreef als elektricien met een winkel in witgoed en elektrische apparatuur. Dit groeide uit tot een elektrotechnisch installatiebedrijf onder leiding van zoon Ab Brunekreef.

Nadat AgruniekRijnvallei besloot om zich te gaan focussen op haar kernactiviteiten heeft Richard Brunekreef de kans gegrepen om samen met zijn broer Ab verder te gaan onder de naam Brunekreef Techniek B.V.

Brunekreef Techniek B.V.

Samen met ons team van medewerkers zijn we verder gegaan onder de naam Brunekreef techniek. De bedrijven zijn medio mei 2015 samengevoegd in een nieuw bedrijfspand aan De Spil 18 in Kootwijkerbroek (bedrijventerrein Puurveen).

De activiteiten van beide bedrijven sluiten goed bij elkaar aan. Zo kunnen we onze kennis en kunde waarborgen en kunt u als klant blijven rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit. Wij zijn actief in de installatie- en elektrotechniek, bieden complete oplossingen voor stalinrichting en installeren duurzame energiesystemen.

Wij staan graag voor u klaar met de volgende kernactiviteiten:

Agro-, Installatie, Energie en Elektrotechniek

  • Deskundig technisch advies
  • Maatwerk
  • Vakkundige monteurs
  • 24 uur service

U bent van harte welkom in ons pand aan De Spil 18 op bedrijventerrein Puurveen in Kootwijkerbroek.


Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder