Gecertificeerd van tekentafel tot realisatie

KOOTWIJKERBROEK – Overweeg je om zonnepanelen te kopen? Vraag dan altijd aan een installateur of hij is opgenomen in het Solar Register, zodat je zeker weet dat ze volgens de laatste wet- en regelgeving en met de juiste vakkennis worden geïnstalleerd, tipt Richard Brunekreef.

Brunekreef Techniek heeft het certificaat inmiddels in ontvangst mogen nemen. Het geeft klanten niet alleen de zekerheid dat ze met een betrouwbare partner in zee gaan, vertelt Richard, ze kunnen bovendien rekenen op een systeem dat met de juiste kennis is ontworpen én optimaal rendement geeft. Marco Broekhuizen, verkoper en Solar Register beheerder, is op de hoogte van alle ins en outs van de techniek die bij de installatie van zonnepanelen komt kijken. 

Onze expertise begint al aan de tekentafel: bij het ontwerp wordt nauwkeurig gekeken naar factoren die de prestatie van zonnepanelen beïnvloeden. Denk aan zonligging, licht, schaduw en vervuiling. Die hebben grote impact op de uiteindelijke opbrengst.” 

Niet alleen klanten hebben er baat bij dat Brunekreef Techniek is opgenomen in het Solar Register, ook verzekeraars letten er steeds vaker op of een installateur van zonnepanelen het certificaat in huis heeft.

STEK gecertificeerd

Ook op een ander technisch vlak weet Brunekreef Techniek zich met een prestigieus certificaat te onderscheiden. Door de opleiding en inzet van Ferry Brunekreef is Brunekreef Techniek STEK gecertificeerd voor het werken met F-gassen als koudemiddel voor bijvoorbeeld airco- en warmtepompinstallaties. “Dat geeft opnieuw alleen maar voordelen. Een STEK-bedrijfscertificaat garandeert onze klanten ook dat we een totaalsysteem kunnen realiseren dat optimaal, duurzaam en veilig werkt.”

Totaalpakket

De ontwikkeling om energie op te wekken met behulp van zonnepanelen en daaraan gerelateerd het gebruik van warmtepompen en airco’s is onstuitbaar, ziet Richard. De aanvragen volgen elkaar dan ook in rap tempo op. De kracht van Brunekreef Techniek? “Ons totaalpakket. Wij verzorgen niet alleen de plaatsing van zonnepanelen en monteren warmtepompen en airco’s, we zorgen ook voor goed functionerende elektra om alles optimaal draaiende te houden. Dat maakt ons een zeer complete installateur, die dankzij de juist certificaten ook nog eens kwaliteit garandeert.”

www.solar-register.nl/professionals/marco-broekhuizen


Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder