Camerasysteem

Camerabeveiliging wordt voornamelijk in de detailhandel en het midden- en kleinbedrijf steeds noodzakelijker. Maar ook steeds meer woningen worden tegenwoordig uitgerust met een camerasysteem. Mits goed geplaatst en met precies voldoende camera’s dragen deze systemen zeker bij aan meer veiligheid en minder problemen.

Camerasysteem voor ieder doel

Cameratoezicht voorkomt criminaliteit, maar camera’s kunnen ook in andere situaties heel functioneel worden ingezet. Denk daarbij aan het monitoren van bedrijfsprocessen of gewoon zien wie er bij u voor de deur staat.

Brunekreef techniek levert het scherpste camerasysteem voor iedere toepassing. Wij adviseren u over de plaatsing van de juiste camerasystemen en verzorgen ook de installatie en onderhoud.
- Toezicht
- Intercom (zien wie er voor de deur staat)
- Monitoren bedrijfsprocessen
- Op afstand te bekijken en eventueel te bedienen (bijv. met app).

Live beeld op uw smartphone

Het is prima om achteraf bewijs te hebben van wát er is gebeurd. Maar is het niet véél beter om als u alarm krijgt, de livebeelden van wat zich op dat moment bij u thuis of in uw bedrijf afspeelt, binnen 5 seconden als videofilm op uw smartphone te ontvangen?!

PushVideo maakt het mogelijk om alles te zien van de gebeurtenis. Het voorziet van beeldinfo vanaf 5 seconden voordat het systeem in alarm ging, tot 20 seconden daarna. Alle ontvangers van het PushVideo-bericht zullen met 5 seconden vertraging zien, wat zich bij u thuis of in uw bedrijf voordoet. Of u nu hulp inroept van andere gewaarschuwde personen voor alleen ernstige zaken of voor bijstand bij een verdachte situatie is een kwestie van afspraken maken.

Brunekreef techniek staat voor u klaar op gebied van camerabeveiliging. Wij bezoeken u graag thuis of op uw bedrijf om uw veiligheid te vergroten. 

Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder