Zonnepanelen Brunekreef Techniek Kootwijkerbroek

Zonne-energie, hoe werkt het?

Huizen en gebouwen bieden veel mogelijkheden om met zonnestroom geheel of gedeeltelijk in eigen elektriciteitsbehoefte te voorzien. In PV-zonnesystemen zetten zonnecellen het opgevangen licht rechtstreeks om in elektriciteit. De opgewekte zonne-energie gaat via bekabeling naar de omvormer (inverter). De omvormer maakt van de gelijkstroom van de zonnepanelen wisselstroom. Zo kunt u voor alle elektrische apparaten in huis en ook het elektriciteitsnet buiten het huis gebruikmaken van de opgewekte energie. Een deel wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.

Maak contact met de zon!

De aanschaf van zonnepanelen is een goede manier om geld te verdienen. Deze eenmalige investering levert op korte termijn rendement op. Wilt u ook uw energierekening gelijk zien dalen en gegarandeerd besparen?
Kies dan voor zonnepanelen van Brunekreef techniek B.V.

Het beste rendement

Zonnepanelen wekken de meeste energie op, wanneer ze zijn gericht naar het zuiden. De ideale hellingshoek is 30 tot 40 graden. Worden de zonnepanelen op een plat dak geïnstalleerd, dan zorgt de onderconstructie ervoor dat de juiste hellingshoek gebruikt wordt.

Opwek bij bewolking

Zonnepanelen wekken stroom op zodra er licht is. Ook al is dat maar een klein beetje. De zon hoeft niet volop te schijnen om uw huis van energie te voorzien. Zolang de zonnepanelen daglicht kunnen opvangen, wordt er stroom opgewekt. Een zonne-energiesysteem werkt dus ook als het bewolkt is. De opbrengst in de volle zon is wel een stuk hoger.

BTW teruggave particulier

Laat u als particulier zonnepanelen installeren? Dan kunt u de BTW terugvragen van de Belastingdienst. Kort samengevat: Als eigenaar van zonnepanelen registreert u zich als ondernemer voor het leveren van energie. De BTW kan hierdoor teruggevraagd worden bij de Belastingdienst. Met het toepassen van de kleine ondernemersregeling wordt u vrijgesteld van BTW aangiften. Uw investering in zonnepanelen wordt hierdoor zeer aantrekkelijk.

Fiscale voordelen ondernemer

Voor de zakelijke gebruiker bestaan er meerdere fiscale regelingen. In de meeste gevallen gaat het hierbij om extra fiscale aftrek op de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

 • Kleinschaligheidsaftrek (KIA)
 • MilieuInvesteringsafrek (MIA) Energie-investeringsaftrek (EIA)
 • Willekeurige afschrijving milieuinvesteringen (VAMIL) SDE+

Terugleveren aan energiebedrijf

Teruggeleverde stroom wordt afgetrokken van de afgenomen energie, oftewel gesaldeerd. De energieleverancier moet dit verrekenen inclusief de energiebelasting en BTW. Salderen is wettelijk vastgelegd en wordt uitgevoerd op de jaarafrekening.

 • Produceer uw eigen elektriciteit
 • Investeer duurzaam in de toekomst
 • Haal een goed rendement uit uw investering
 • Een interessante terugverdientijd is haalbaar
 • Uw energierekening daalt direct

Brunekreef Techniek B.V.

Brunekreef Techniek werkt graag mee aan een duurzame wereld door het leveren en installeren van besparende totaaloplossingen op het gebied van energieopwekking. Wij bieden u:

 • Bewezen expertise op het gebied van zonne-energie
 • Gedegen systeemontwerp door gespecialiseerde ingenieurs
 • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
 • Vakkundige installatie
 • Optimale service en nazorg
 • Scherpe, concurrerende prijs

Wij analyseren uw specifieke situatie, geven maatwerkadvies en verzorgen de vakkundige installatie. U kunt ons het hele proces met een gerust hart toevertrouwen!

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?Meer informatie aanvragen

U kunt ons ook altijd bellen op 0342 - 404850.

 
 

Onze zonnepanelen referenties

Wilt u ook zonnepanelen? Neem contact met ons op!Mono Ultra Black

Mono Ultra Black zonnepanelen uitgevoerd met SolarEdge incl. Optimizers

Lees verder