Van de Glind Regeltechniek & Electra wordt Brunekreef Techniek

Van de Glind Regeltechniek & Electra in Barneveld draagt per 28 oktober 2019 de activiteiten Ventilatie en Electra over aan Brunekreef Techniek in Kootwijkerbroek. Eigenaar Marius van de Glind heeft dit besloten in verband met gezondheidsproblemen.

In Brunekreef Techniek heeft Van de Glind een gedegen partner gevonden om zijn activiteiten over te nemen.  Brunekreef Techniek heeft jarenlange ervaring  in de agrarische sector op het gebied van klimaat-, voeder-, en complete huisvestingssystemen. Daarnaast is het bedrijf ook hét adres voor verwarmings- en waterinstallaties, elektra en zonnepanelen.  Eigenaar Richard Brunekreef vertelt: “De overname past heel goed binnen agrotechniek, een van onze kernactiviteiten, en biedt hier ook nieuwe kansen.” 

Richard Brunekreef runt het bedrijf aan De Spil 18 in Kootwijkerbroek samen met zijn broer Ab. “Wij staan met onze vijftien medewerkers graag voor onze klanten klaar met deskundig advies en maatwerk. Onze vakkundige monteurs bieden een 24-uursservice.” Hij vertrouwt erop dat Brunekreef Techniek met dezelfde beleving en passie de klanten van Van de Glind Regeltechniek & Electra zal bedienen en ontzorgen.


Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder