Zonnepanelen

Maak contact met de zon! Wij hebben ruime ervaring met het monteren/installeren van zonnepanelen en daar zijn we trots op. De aanschaf van zonnepanelen is een goede manier om geld te verdienen. Deze eenmalige investering levert op korte termijn rendement op. Wilt u ook uw energierekening gelijk zien dalen en gegarandeerd besparen? Kies dan voor zonnepanelen van Brunekreef techniek.

Kwaliteit zonnepanelen

Wij staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig product tegen concurrerende prijzen. Door onze opgebouwde ervaring en nauwe samenwerking met gerenommeerde toeleveranciers zijn we uitgegroeid tot specialist op het gebied van ontwerp en engineering van zonne-energiesystemen toegesneden op elke situatie, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Zonne-energie op maat

Een PV installatie vereist in veel gevallen maatwerk. Er dient rekening te worden gehouden met eventuele schaduw, ligging en helling van het dak, de aard en toestand van het dak en de plaats waar de omvormer dient te komen. Bij een offerteaanvraag krijgt u een vrijblijvende opname van uw situatie en een helder advies dat hierop is afgestemd. Wilt u meer weten over zonnepanelen, dan bent u van harte welkom en helpen wij u graag!

SCX Soloroof™

Zonne-energie, isolatie en waterdichting in één concept, dat is het SCX Soloroof™ systeem. Met deze dakgeïntegreerde PV installatie slaat u twee vliegen in één klap: zonne-energie opwekken in combinatie met een waterdicht dak. Dit is een ideale oplossing bij bijvoorbeeld asbestsanering. Deze dakgeïntegreerde oplossing is bovendien resistent tegen ammoniak en geeft een langdurige waterdichte garantie.

Soloroof Home Edition

Zonnepanelen op het dak van uw woning hoeven niet langer uw dak te ontsieren: Hiervoor hebben wij namelijk een prachtig indaksysteem voor woningen, de Soloroof HE (Home Edition). Dit systeem, waarop patent is aangevraagd, is een fraaie dakgeïntegreerde oplossing. Het systeem is uitgevoerd met natuurlijke ventilatie zodat de zonnepanelen niet te warm worden. Het systeem kan worden gebruikt bij nieuwbouw en spaart dan de investering in de dakpannen uit, maar is ook geschikt voor bestaande bouw door het verwijderen van de dakpannen op de plaats waar zonnepanelen worden geplaatst.


Zonnepanelen Energie Brunekreef Techniek


Zonne-energie, hoe werkt het?

Huizen en gebouwen bieden veel mogelijkheden om met zonnestroom geheel of gedeeltelijk in eigen elektriciteitsbehoefte te voorzien. Een photovoltaïsche (PV) installatie zet zonlicht om in elektriciteit. In een PV installatie, verzamelen de zonnepanelen zonne-energie in de vorm van gelijkstroom. Een omvormer verandert die gelijkstroom vervolgens in wisselstroom zodat de opgewekte energie gebruikt kan worden. Het overschot aan stroom wordt afgegeven aan het elektriciteitsnet.

1. Zonnepanelen
Zonnepanelen of photovoltaïsche panelen bestaan uit verschillende zonnecellen. Wanneer er zonlicht op zo’n zonnecel valt, beginnen de elektronen in de cel te bewegen en ontstaat er gelijkstroom.

2. Omvormer
De omvormer is het hart van elke PV installatie. Dit toestel zet de gelijkstroom van de zonnepanelen om in wisselstroom. Tijdens de omzetting is het zeer belangrijk dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Het rendement van een omvormer is dus van essentieel belang.

3. Terugleveringsmeter
De terugleveringsmeter noteert hoeveel kWh uw installatie produceert en hoeveel stroom u aan het net levert.

4. Online monitoringsysteem Het online monitoringsysteem bewaakt de goede werking van het systeem. U kunt op ieder gewenst moment van de dag op uw computer, tablet of smartphone zien hoeveel uw zonnepanelen opleveren. Uw zonne-energie systeem kan op afstand bewaakt worden op een goede werking en optimaal rendement.


Nieuwbouw spa Rijsgaardhoeve Elburg

Nieuwbouw wellnessboerderij 'Rijsgaardehoeve'. WAAR RUST ENERGIE GEEFT!!

Lees verder